Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g7.8g11kcal0.2g0.2g1g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g2.2g5.7kcal0.4g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g136kcal11.8g1.8g8.8g0.2g
Valittu annoskoko49g68kcal5.9g0.9g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal3g0.5g2.2g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.1g1.8g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339