Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g35g50kcal7.7g0g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g6.2g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g6.2g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g144kcal15.8g1.2g8g0.2g
Valittu annoskoko49g72kcal7.9g0.6g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g36kcal4g0.3g2g0.1g
Arvot/100g100g149kcal16.3g1.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691