Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g13g5.9kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g5.9g6.8kcal0.4g1.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g16g5.5kcal0.3g1.1g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g51kcal3g8.2g0.4g1.6g
Valittu annoskoko49g26kcal1.5g4.1g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g13kcal0.8g2.1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g52kcal3.1g8.4g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946