Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g20g24kcal3.7g0.3g0.9g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow6.2g21kcal0.4g4.8g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g9g3.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g107kcal8.6g12g2.4g0.8g
Valittu annoskoko49g53kcal4.3g6g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal2.2g3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g110kcal8.8g12.3g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155