Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 13g4.4kcal0.4g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Margariini 80 % laktoositon 4.6g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g276kcal6.6g42.2g8.2g1.8g
Valittu annoskoko49g138kcal3.3g21.1g4.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g69kcal1.7g10.6g2.1g0.5g
Arvot/100g100g282kcal6.8g43.2g8.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250