Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.9g0.3g0.9g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.9g6.7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g217kcal7g40g2.4g3g
Valittu annoskoko49g109kcal3.5g20g1.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna24g54kcal1.8g10g0.6g0.8g
Arvot/100g100g224kcal7.2g41.2g2.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099