Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 7.3g16kcal1.3g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.6g11kcal0.8g0g0.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g164kcal8g2g13.4g1g
Valittu annoskoko49g82kcal4g1g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g41kcal2g0.5g3.4g0.3g
Arvot/100g100g169kcal8.2g2.1g13.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366