Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)25g31kcal4.7g0.8g1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g7.7g22kcal1.4g0g1.8g0g
Sipuli 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kuohukerma (Ingman)6.9g23kcal0.2g0.2g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g157kcal12.8g2.8g10.4g0.2g
Valittu annoskoko49g78kcal6.4g1.4g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g39kcal3.2g0.7g2.6g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13.1g2.9g10.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895