Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk8.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 7.4g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Ketsuppi, Heinz1.1g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g54kcal3.8g4.8g1.8g1g
Valittu annoskoko49g27kcal1.9g2.4g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g14kcal1g1.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g55kcal3.9g4.9g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019