Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g20g57kcal2.1g10.7g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g16g25kcal0.3g0.6g2.3g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g195kcal7g23.4g7.6g0.4g
Valittu annoskoko49g98kcal3.5g11.7g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g49kcal1.8g5.9g1.9g0.1g
Arvot/100g100g200kcal7.2g24g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551