Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka11g34kcal1.1g6.9g0.2g1.7g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g69kcal2.2g13.8g0.4g3.4g
Valittu annoskoko49g34kcal1.1g6.9g0.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna25g17kcal0.6g3.5g0.1g0.9g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14.1g0.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742