Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g3.5g12kcal1g0.1g0.9g0g
Pirkka salsadippi medium6.3g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g7g8.4kcal0.2g0.4g0.7g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)11g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g14g11kcal2.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g86kcal7.8g4.2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko49g43kcal3.9g2.1g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal2g1.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g88kcal8g4.3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155