Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton10g22kcal1.1g0.2g1.9g0g
Porkkanaraaste 200g7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy rainbow0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g32g36kcal0.7g7.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g125kcal3.6g17g4.8g1g
Valittu annoskoko49g62kcal1.8g8.5g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal0.9g4.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g127kcal3.7g17.3g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711