Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 125g207kcal20.9g0g13.7g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g106g72kcal1.7g14g0.2g0.8g
Porkkana, raaka, annos 100g65g18kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g11g13kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%41g45kcal1.1g1.1g4.1g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g784kcal49.8g44.4g43.2g5.4g
Valittu annoskoko480g392kcal24.9g22.2g21.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna240g196kcal12.5g11.1g10.8g1.4g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264