Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g200g740kcal9g62g50g7.4g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g80g88kcal18.4g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g100g140kcal7.7g12g7g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)75g15kcal0.5g2.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1979kcal71.8g155.6g117.8g15.6g
Valittu annoskoko480g990kcal35.9g77.8g58.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna240g495kcal18g38.9g29.5g3.9g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822