Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl58g76kcal7.6g0.3g5g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g281kcal8.3g57.3g1g2.9g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Voi 38g273kcal0.4g0.2g30.6g0g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Mustikka metsä- 151g66kcal0.8g9.6g0.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2156kcal38.6g314g76.8g15.8g
Valittu annoskoko480g1078kcal19.3g157g38.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna240g539kcal9.7g78.5g19.2g4g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149