Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow75g212kcal13.4g47.6g0.7g7.5g
Hirvenjauheliha oma saalis60g67kcal13.2g0g1.8g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g45g59kcal5g0.7g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g674kcal63.2g96.6g13.2g15g
Valittu annoskoko480g337kcal31.6g48.3g6.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna240g169kcal15.8g24.2g3.3g3.8g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226