Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g41g60kcal1.7g13g0g0g
Kermaviili Ingman 10%127g152kcal3.9g5.6g12.6g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g13g32kcal2.3g5.9g1g2g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.3g0.1g3.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 266g604kcal50.5g0g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1797kcal125.4g49.2g124.8g4g
Valittu annoskoko480g898kcal62.7g24.6g62.4g2g
Annoskoko puolitettuna240g449kcal31.4g12.3g31.2g1g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745