Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)380g160kcal37.3g5.7g0.4g0g
Sokeri 81g328kcal0g80.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g983kcal74.8g173.4g0.8g0g
Valittu annoskoko480g492kcal37.4g86.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna240g246kcal18.7g43.4g0.2g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859