Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)131g940kcal0.1g0.1g104.5g0g
Vesi98g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 88g780kcal0g0g88.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki163g91kcal13.9g8.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g3623kcal28g16.6g386g0g
Valittu annoskoko480g1811kcal14g8.3g193g0g
Annoskoko puolitettuna240g906kcal7g4.2g96.5g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880