Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%88g149kcal17.5g0g8.8g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g63g34kcal1.1g7.5g0.2g0g
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.8g7.7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g19g51kcal3.4g0.4g3.9g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g576kcal47g26.2g31.2g3.6g
Valittu annoskoko480g288kcal23.5g13.1g15.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna240g144kcal11.8g6.6g7.8g0.9g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114