HP-salaattikastike

Murskaa valkosipulit ja sekoita kaikki aineet öljyä ja vettä lukuunottamatta.

Lisää öljy sekaan aluksi tipoittain samalla voimakkaasti sekoittaen.

Ohenna tarpeen mukaan vedellä.

Alkupeäisessä reseptissä sokeria oli 3,5, desiä.

Minusta se oli liikaa ja ehkäpä sokerin voisi korvata kokonaan makeutusaineella tai jättää kokonaan pois.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hp kastike original/100g53g64kcal0.6g14.5g0.1g0g
Sokeri 20g82kcal0g20.1g0g0g
Sinappi 119g156kcal5.2g16.7g7.1g2g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7.1g1.4kcal0g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl237g2133kcal0g0g237g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g4889kcal13g106.4g488.4g4.4g
Valittu annoskoko480g2445kcal6.5g53.2g244.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna240g1222kcal3.3g26.6g122.1g1.1g
Arvot/100g100g509kcal1.4g11.1g50.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222821