Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 74g455kcal17.8g4.9g39.9g5.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl42g144kcal5.9g23.6g2.8g4.6g
Vehnäjauho puolikarkea 84g290kcal8.6g59.1g1g3g
Rypsiöljy 32g280kcal0g0g31.6g0g
Vehnälese 11g24kcal1.4g1.6g0.5g4g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 106g47kcal0.3g10.5g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g42g150kcal0.1g37.6g0.3g1.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 16g59kcal2.9g1.7g3.4g4.8g
Hunaja 32g105kcal0.2g25.6g0g0g
Siirappi, tumma42g135kcal0g31.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g3374kcal74.4g391.6g159.2g47.2g
Valittu annoskoko480g1687kcal37.2g195.8g79.6g23.6g
Annoskoko puolitettuna240g844kcal18.6g97.9g39.8g11.8g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500