Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 50g202kcal0g49.8g0g0g
Fariinisokeri50g202kcal0g49.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g120g101kcal1.3g21.9g0.5g2.2g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g428kcal12.7g87.2g1.5g4.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Suklaa tumma 50g258kcal1.9g26.5g15.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2939kcal46.4g480.6g86.8g18.4g
Valittu annoskoko480g1470kcal23.2g240.3g43.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna240g735kcal11.6g120.2g21.7g4.6g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181