Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 90g310kcal9.2g63.3g1.1g3.2g
Tattarijauho, Myllynparas38g128kcal4.9g25.4g0.6g2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 62g19kcal1.8g2.2g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g151g127kcal1.7g27.6g0.6g2.7g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 60g422kcal0.2g0g47.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 26g11kcal2.6g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.3g5.9kcal0.1g1.8g0.1g1.2g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2158kcal51g241g108.4g18.2g
Valittu annoskoko480g1079kcal25.5g120.5g54.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna240g540kcal12.8g60.3g27.1g4.6g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419