Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi191g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 12g8.5kcal1.5g0.1g0g0.8g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)10g86kcal0g0g9.5g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl263g896kcal36.9g168.6g8.2g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1980kcal76.8g337.4g35.4g30.6g
Valittu annoskoko480g990kcal38.4g168.7g17.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna240g495kcal19.2g84.4g8.9g7.7g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108