Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 142g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 40g164kcal0g40.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.1g22kcal0.8g4.3g0.5g2g
Kananmuna, omega, 1 kpl13g17kcal1.7g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 216g740kcal22g151g2.6g7.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g427kcal0g0g47.4g0g
Hiiva 12g8.8kcal1.6g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2756kcal52.2g391.4g103.2g20.6g
Valittu annoskoko480g1378kcal26.1g195.7g51.6g10.3g
Annoskoko puolitettuna240g689kcal13.1g97.9g25.8g5.2g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693