Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g75g549kcal0.8g0.8g60.1g0g
Fariinisokeri45g183kcal0g45g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g23g90kcal0g22.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu82g103kcal9g0.2g7.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal10g68.4g1.2g3.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten30g99kcal7.1g13.5g6.3g3.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Taloussuklaa, Fazer60g310kcal2.3g33.7g18g3.2g
Suklaasydän (Panda), annos 150g60g292kcal3.5g40.9g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g3975kcal65.6g462.8g211.2g19.8g
Valittu annoskoko480g1987kcal32.8g231.4g105.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna240g994kcal16.4g115.7g52.8g5g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48.2g22g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005