Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai100g371kcal5g32.1g25.1g2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 38g65kcal6.6g0g4.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)50g30kcal0.5g2.3g2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)50g130kcal13g0.8g8.5g0g
Katkarapu, rainbow75g75kcal17.3g0g0.7g0g
Tilli, tuore 13g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1656kcal100.6g76.6g105.2g6.6g
Valittu annoskoko480g828kcal50.3g38.3g52.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna240g414kcal25.2g19.2g26.3g1.7g
Arvot/100g100g173kcal10.5g8g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448238