Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki157g88kcal13.3g7.8g0.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g157g1129kcal1.6g1.6g125.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g560kcal16.6g114.2g2g5.7g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g3565kcal63.4g249.6g255.6g11.4g
Valittu annoskoko480g1783kcal31.7g124.8g127.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna240g891kcal15.9g62.4g63.9g2.9g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330