Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1250g2066kcal209.3g0g137.4g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g1062g722kcal17g140.2g2.1g8.5g
Porkkana, raaka, annos 100g650g182kcal3.9g36.4g1.3g16.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g105g126kcal2.6g6.3g9.4g1.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%412g454kcal11.1g11.1g41.2g0g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai41g142kcal4.9g28.8g0.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g7836kcal498.4g445.8g435.4g55g
Valittu annoskoko4800g3918kcal249.2g222.9g217.7g27.5g
Annoskoko puolitettuna2400g1959kcal124.6g111.5g108.9g13.8g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264