Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2886g3636kcal317.4g8.7g259.7g0g
Sokeri 818g3319kcal0g816.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai625g2188kcal75g443.9g13.1g18.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 192g712kcal35.6g21.2g41.7g58.5g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.2g0g0.2g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 96g342kcal0.3g0g38.5g0g
Korppujauho 135g493kcal14.1g100.9g1.4g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g21548kcal889.8g2819.4g708.8g169.2g
Valittu annoskoko4800g10774kcal444.9g1409.7g354.4g84.6g
Annoskoko puolitettuna2400g5387kcal222.5g704.9g177.2g42.3g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256