Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3000g1680kcal255g150g6g0g
Kananmuna 50g(kpl)1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Vehnäjauho puolikarkea 360g1235kcal36.7g252g4.3g12.6g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 144g585kcal0g143.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 60g530kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g11084kcal847.4g1099g356.4g25.2g
Valittu annoskoko4800g5542kcal423.7g549.5g178.2g12.6g
Annoskoko puolitettuna2400g2771kcal211.9g274.8g89.1g6.3g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747