Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 150g112kcal19.7g1.7g0.6g10.4g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1200g1656kcal90g63.6g120g0g
Ruisjauho Pirkka2400g7320kcal232.8g1464g48g360g
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.8g0.5g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g18604kcal722.6g3059.6g368g740.8g
Valittu annoskoko4800g9302kcal361.3g1529.8g184g370.4g
Annoskoko puolitettuna2400g4651kcal180.7g764.9g92g185.2g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432