Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 958g2093kcal175.1g0g156.2g0g
Kieli naudan 958g1921kcal159.9g0g143.7g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Suola, annos 3g58g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 48g134kcal5.2g18.4g1.6g12.7g
Peruna, vanha, kuorittu 2395g1824kcal45g371.3g4.8g24g
Vesi144g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g12071kcal776.6g802.4g613.6g81.6g
Valittu annoskoko4800g6035kcal388.3g401.2g306.8g40.8g
Annoskoko puolitettuna2400g3018kcal194.2g200.6g153.4g20.4g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641