Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2400g5461kcal456g0g408g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 900g2046kcal126g15.3g162g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)270g338kcal8.9g10g27g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 180g594kcal3.6g5.4g63g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g300g96kcal4.5g19.5g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 360g452kcal39.6g0.9g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g18329kcal1299.2g160.4g1390.2g14g
Valittu annoskoko4800g9165kcal649.6g80.2g695.1g7g
Annoskoko puolitettuna2400g4582kcal324.8g40.1g347.6g3.5g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118804