Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1598g1796kcal337.7g0g47.9g0g
Porkkana 999g327kcal6.2g55.5g2g25.5g
Peruna, uusi 799g622kcal13.5g128.6g1.6g8g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 799g322kcal4g19.2g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g6456kcal738.4g464.2g105.4g87.4g
Valittu annoskoko4800g3228kcal369.2g232.1g52.7g43.7g
Annoskoko puolitettuna2400g1614kcal184.6g116.1g26.4g21.9g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706