Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1200g253kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)576g1344kcal65.1g2.9g112.3g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 720g1172kcal201.7g0g39.9g0g
Lihapullat saarioinen240g576kcal36g22.6g36g4.8g
Hapankaali 1200g338kcal12.8g51.6g2.3g24.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g528g148kcal3.2g31.4g1.1g13.2g
Pekoni, paistettu 240g1236kcal39.5g0g121.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g10185kcal747.8g307.8g631.8g138.8g
Valittu annoskoko4800g5093kcal373.9g153.9g315.9g69.4g
Annoskoko puolitettuna2400g2546kcal187g77g158g34.7g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351