Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 568g5027kcal0g0g568.4g0g
Pellavansiemenöljy1137g10232kcal0g0g1136.8g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g568g455kcal0g0g51.2g0g
Viinietikka 2526g522kcal0g12.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g32470kcal0g25.2g3512.8g0g
Valittu annoskoko4800g16235kcal0g12.6g1756.4g0g
Annoskoko puolitettuna2400g8118kcal0g6.3g878.2g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233