Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1306g9404kcal1.3g1.3g1044.9g0g
Vesi980g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 882g7797kcal0g0g881.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1633g914kcal138.8g81.6g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g36230kcal280.2g165.8g3859.6g0g
Valittu annoskoko4800g18115kcal140.1g82.9g1929.8g0g
Annoskoko puolitettuna2400g9058kcal70.1g41.5g964.9g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880