Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President1000g2580kcal190g5g200g0g
Kesäkurpitsa2000g340kcal8g50g12g14g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1500g305kcal9g57g4.5g21g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 250g536kcal77.5g0g25g0g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g8405kcal569g224g583g70g
Valittu annoskoko4800g4203kcal284.5g112g291.5g35g
Annoskoko puolitettuna2400g2101kcal142.3g56g145.8g17.5g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663