Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3001g633kcal36g102g6g63g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1201g2732kcal228.1g0g204.1g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)50g50kcal3.8g8.5g0.3g1.1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g7236kcal536.4g221.2g466.4g128.2g
Valittu annoskoko4800g3618kcal268.2g110.6g233.2g64.1g
Annoskoko puolitettuna2400g1809kcal134.1g55.3g116.6g32.1g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858