Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g2003g601kcal92.2g40.1g6g32.1g
Herne 481g331kcal24.3g45g1.9g14.9g
Lime, kuorittu, annos 50g200g72kcal1.2g4.4g2.2g5.6g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1202g1442kcal264.4g10.8g42.1g6g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 112g992kcal0g0g112.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g6878kcal764.2g200.6g328.8g117.2g
Valittu annoskoko4800g3439kcal382.1g100.3g164.4g58.6g
Annoskoko puolitettuna2400g1720kcal191.1g50.2g82.2g29.3g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041