Tortillapohja

Sekoita ainekset keskenään kimmoisaksi taikinaksi.

Muotoile tangoksi, jaa 10 osaan ja pyörittele palloiksi.

Anna pullien levätä muovin alla valmistaessasi haluamasi täytteen.

Kauli pullat paistinpannun kokoisiksi pyöreiksi levyiksi.

Paista tortillat kuivalla pannulla molemmin puolin niin, että tortilla saa rusehtavia pilkkuja.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2839g9740kcal289.3g1987.1g34.1g99.4g
Rypsiöljy 357g3160kcal0g0g357.3g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vesi1588g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g25800kcal578.6g3974.2g782.8g198.8g
Valittu annoskoko4800g12900kcal289.3g1987.1g391.4g99.4g
Annoskoko puolitettuna2400g6450kcal144.7g993.6g195.7g49.7g
Arvot/100g100g269kcal6g41.4g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358585