Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g1714g1114kcal27.4g257.1g1.7g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1200g1140kcal240g0g20.4g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g686g549kcal3.4g48g41.1g6.9g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g351g510kcal58g5.3g29.9g0.4g
Suola, annos 3g51g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g77g58kcal1.7g11.2g0.7g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g8.6g5.1kcal0.1g0.9g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g26g84kcal2.6g12.9g2.6g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 686g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g6918kcal666.4g670.8g192.8g19.8g
Valittu annoskoko4800g3459kcal333.2g335.4g96.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna2400g1730kcal166.6g167.7g48.2g5g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389449