Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g1067g4269kcal256.1g16g352.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g267g1035kcal88g0g75.8g0g
Ricotta, Castelli1334g2268kcal173.4g33.4g160.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)800g1281kcal21.6g21.6g120.1g0g
Kananmuna kuoreton 881g1256kcal110.1g2.6g90.3g0g
Voi 267g1936kcal3.2g1.1g216.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 173g595kcal17.7g121.4g2.1g6.1g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g25339kcal1342.6g400.4g2035.8g17.8g
Valittu annoskoko4800g12669kcal671.3g200.2g1017.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna2400g6335kcal335.7g100.1g509g4.5g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194