Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2347g8053kcal239.1g1642.8g28.2g82.1g
Voi 425g3081kcal5.1g1.7g345.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g43g132kcal4.7g25.5g3g11.9g
Sokeri 361g1466kcal0g360.7g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 234g333kcal29.2g0.7g23.9g0g
Hiiva 106g79kcal13.9g1.2g0.4g7.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1274g806kcal38.2g61.2g44.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g27900kcal660.4g4187.6g890.8g202.6g
Valittu annoskoko4800g13950kcal330.2g2093.8g445.4g101.3g
Annoskoko puolitettuna2400g6975kcal165.1g1046.9g222.7g50.7g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403