Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Tomaatti, tuore700g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Papu valkoinen, keitetty 700g753kcal59g98g2.5g49g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk490g191kcal8.3g37.2g0.5g24.5g
Fariinisokeri53g213kcal0g52.4g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1750g525kcal17.5g70g5.3g0g
Oliiviöljy 95g836kcal0g0g94.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9604g5849kcal201.4g659.6g213.8g211.4g
Valittu annoskoko4802g2925kcal100.7g329.8g106.9g105.7g
Annoskoko puolitettuna2401g1462kcal50.4g164.9g53.5g52.9g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914