Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2000g481kcal36.2g44g6g46g
Purjosipuli 260g60kcal4.7g6.2g0.5g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1400kcal95g0g110g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)45g45kcal3.4g7.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9610g3971kcal278.6g115.6g233.4g104.8g
Valittu annoskoko4805g1986kcal139.3g57.8g116.7g52.4g
Annoskoko puolitettuna2403g993kcal69.7g28.9g58.4g26.2g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901