Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g31g9kcal0.3g1.3g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g104g37kcal1.7g7.2g0.1g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 104g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g183kcal6g25.2g5.6g5.4g
Valittu annoskoko481g92kcal3g12.6g2.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna241g46kcal1.5g6.3g1.4g1.4g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671